Agenda

Gratis hoofdhuidanalyse woensdag 29 juni 2016

Door mei 11, 2016 No Comments

Met behulp van de haaranalyse computer (Mediscoop) wordt er gekeken naar de kwaliteit van je haar en eventuele hoofdhuidproblemen zoals haarverlies, roos, eczeem en Alopecia Areata. Wist je dat wij door middel van de unieke haaranalyse computer kunnen uitleggen en laten zien wat voor jou de mogelijkheden zijn tot herstel en meer haargroei van je eigen haar? De haaranalyse duurt ongeveer drie kwartier.

Deze analyse vertelt veel over de conditie van de hoofdhuid en het haar. De volgende stap is om de juiste verzorgingsproducten te vinden die de hoofdhuid verzorgen en haarzakjes voeden. De hoofdhuid herstelt, komt tot rust, krijgt weer energie en zorgt voor meer groeiactiviteit. Vaak is dat precies de stimulans die je haarzakjes nodig hebben om weer goed te kunnen (door)groeien.

Als je kampt met hoofdhuid problemen als overmatig roos, eczeem of haaruitval, is een bezoek aan de kapper niet zo zorgeloos. Bij LiVage Haarwerken Rotterdam kan op deze dag je haar en hoofdhuid microscopisch onderzocht worden en wordt er een behandelplan opgesteld, zodat een bezoek aan de kapper weer aangenaam wordt. In deze tijd laten we je precies zien met behulp van de haaranalyse computer wat het gebruik van de juiste producten voor je hoofdhuid doet!

Afspraak
Heb je ook last van haarverlies en of hoofdhuidproblemen, maak dan een kosteloze afspraak voor de Mediceuticals Scopedag in het Ikazia Ziekenhuis op woensdag 29 juni.

[minti_button link=”http://livagerotterdam.nl/afspraak” size=”large” target=”_self” lightbox=”false” color=”color-7″ icon=””]Maak nu een afspraak![/minti_button]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.