Wat klanten
zeggen:

“Als ervaringsdeskundige weet ze goed waarover ze praat. Ze voelt ook goed de emoties aan en kan goed de verschillen in haarkwaliteiten benoemen. En wat specifiek voor jouw de beste oplossing is! Al dit tezamen heeft ze voor mij een oplossing gevonden waar ik echt heel blij mee ben. Ik ben er weer!”.

“Mijn haartoevoeging had ik veel eerder moeten doen! Ik voel me 10 jaar jonger en heb echt weer zin om op stap te gaan!”

“Zij weet echt wat het betekent om een haarwerkje te dragen. Dat gaf mij hierdoor veel steun bij mijn eigen haarverlies. Haar professionele werkwijze, de informatie en adviezen, op basis van haar eigen ervaringen, heb ik als zeer positief ervaren.”

“Veel keus! Het was heerlijk om een haarwerk op te krijgen die hetzelfde is als mijn eigen haar!”

“Ze schetste heel open en eerlijk alle beschikbare mogelijkheden voor mijn dunne haar. Ik had echt het gevoel dat ik begrepen werd.”

“Wat ik heel fijn vond, is dat Hilde bij me thuis kwam, naar me luisterde en advies gaf over de verzorging van het haarwerk. Maar ook mijn haar heeft geknipt toen het begon uit te vallen. Straks, als het weer gaat groeien, knipt ze het ook voor de eerste keer weer in model.”

“Zij weet echt wat het betekent om een haarwerkje te dragen. Dat gaf mij hierdoor veel steun bij mijn eigen haarverlies. Haar professionele werkwijze, de informatie en adviezen, op basis van haar eigen ervaringen, heb ik als zeer positief ervaren.”

“Hilde knipte thuis mijn haar toen het begon uit te vallen en zal dit weer doen als het gaat groeien na de chemo en ik toe ben aan een eerste knipbeurt. Ik krijg veel complimenten over mijn haarwerkje en dat geeft mij veel zelfvertrouwen.“

“Fijn dat ik in het ziekenhuis in de salon kon komen. We konden hier in alle rust en privacy alles voor mijn erg dunne haar doornemen. Dit heb ik als heel plezierig en zorgvuldig ervaren. Dank je!”

“Mijn moeder vond de service zo fijn, ook dat alles geregeld werd met de zorgverzekeraar, dit ont zorgde echt! Dank voor alles. Je hebt mijn moeder er goed doorheen kunnen helpen.”

“Ik krijg heel leuke complimenten! Er zei vanmiddag een moeder van school: “Wat stoer, je hebt je haar al kort geknipt.” Een groot compliment, ze zag het dus niet!”

‘Beste Hilde, wil je even laten weten dat ik zo blij ben met het haarwerkje. Heleboel dingen zijn door mijn ziekte veranderd en heb ik afscheid van moeten nemen. Maar als ik met mijn haarwerkje op in de spiegel kijk dan herken ik mezelf en voelt het heel eigen. En dat is voor mij heel belangrijk! Nog mijn dank voor je advies. Hartelijke groet B.”