‘Gewoon’ mooi haar,
dat wil ik!

Haar wat mij vrouw maakt. Haar waar ik mezelf mee kan zijn. Haar wat beweegt in de wind. Helaas is dit niet altijd zo vanzelfsprekend!

Als opgeleid kapster verloor ik in 2010 plotseling al mijn haar. In totaal 6 weken tijd. Ik was plotseling helemaal kaal. Ineens. Alopecia bleek de naam van de aandoening. Niks aan te doen, volgens de artsen. Hierna verloor ik ook mijn wenkbrauwen en wimpers. Sinds 2017 zijn deze gelukkig weer een beetje terug.

Door het verliezen van mijn wimpers en wenkbrauwen veranderde mijn gezicht. Dit vond ik lastig. Het enige wat ik wilde was mijn haar terug. Ik had altijd een representatief uiterlijk en dat wilde ik weer. Na heel veel type haarwerken (pruiken) gedragen te hebben zat het juiste haarwerk er niet bij. Ik besloot mezelf te gaan verdiepen in de wereld van haaroplossingen.

Nu draag ik alweer jaren een haarwerk (Follea Gripper Lite) waar ik mezelf weer mee kan zijn. Ik heb hierdoor berusting gevonden met mijn Alopecia. Onder alle omstandigheden blijft dit goed zitten, het zit comfortabel op mijn hoofd en mijn haar voelt heerlijk zacht.

Dit alles heeft mij uiteindelijk gebracht tot waar ik nu ben. Vanuit deze ervaring is mijn haarwerkstudio ontstaan. Eerst in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam en al snel op een tweede, heel charmante, locatie in de oude binnenstad van Brielle. Hier komt alles samen wat ik graag doe: vrouwen weer mooi haar geven. Zodat je je weer goed voelt en tevreden met jezelf kan zijn. Of dit nu tijdelijk is door chemo of langdurig door stress, ouderdom of Alopecia: haar is voor vrouwen niet voor niets een sieraad. Dat begrijp ik als geen ander!

Meer over Follea haarwerken

Mijn visie? Kwaliteit!
Ik ben geen commerciële haarwerker. Ik geef uitleg en verstrek informatie over kwaliteitsverschillen in haarwerken, over onderhoud en bijvoorbeeld draagcomfort. Jij bepaalt de richting, ik adviseer en begeleid je. Ik ben altijd opzoek naar nog mooier en nog betere producten. Zo heb ik een enorme voorliefde voor het mooiste en dunste Europese haar wat er is. De haarwerken van Follea. Ik wil mijn klanten ontzorgen in hun zoektocht naar mooi haar. Zo kunnen zij stralen en zichzelf zijn! Hier geniet ik van!

Vragen over je eigen haarwerkje of heb je te maken met haarverlies? Dan mag je altijd contact met me opnemen