‘Gewoon’ mooi haar,
dat wil ik!

Haar wat mij vrouw maakt. Haar waar ik mezelf mee kan zijn. Haar wat beweegt in de wind. Helaas is dit niet altijd zo vanzelfsprekend!

Als opgeleid kapster verloor ik in 2010 plotseling al mijn haar. In totaal 6 weken tijd. Ik was in een kort tijdsbestek al mijn haar kwijtgeraakt, alles. Ineens. Alopecia bleek de naam van de aandoening. Niks aan te doen, volgens de artsen. Hierna verloor ik ook mijn wenkbrauwen en wimpers. Sinds 2017 zijn deze gelukkig weer een beetje terug. Het waren heftige jaren om mezelf niet te verliezen in verdriet en frustratie.

Door het verliezen van mijn wimpers en wenkbrauwen veranderde mijn gezicht. Dit vond ik heel moeilijk. Het énige wat ik wilde was mijn haar terug. Ik had altijd een representatief uiterlijk en dat wilde ik weer. Na heel veel type haarwerken (pruiken) gedragen te hebben zat het juiste haarwerk er niet bij. Ik besloot mezelf te gaan verdiepen in de wereld van haaroplossingen.

Nu draag ik alweer jaren een haarwerk (afwisselend mijn Follea Gripper Lite en een maatwerk haarwerk gemaakt van onbehandeld Europees haar) waar ik mezelf weer mee kan zijn. Ik heb hierdoor berusting gevonden met mijn Alopecia. Onder alle omstandigheden blijft dit goed zitten, het zit comfortabel op mijn hoofd en mijn haar voelt heerlijk zacht.

Dit alles heeft mij uiteindelijk gebracht tot waar ik nu ben. Vanuit deze ervaring is mijn haarwerkstudio ontstaan. Eerst in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam en al snel op een heel charmante, locatie in de oude binnenstad van Brielle. Hier komt alles samen wat ik graag doe: vrouwen weer mooi haar geven. Zodat je je weer goed voelt en tevreden met jezelf kan zijn. Of dit nu tijdelijk is door chemo of langdurig door stress, ouderdom of Alopecia: haar is voor vrouwen niet voor niets een sieraad. Dat begrijp ik als geen ander!

Meer over Follea haarwerken

Kies voor kwaliteit
Wat kan je van mij verwachten? Ik geef je uitleg en verstrek informatie over kwaliteitsverschillen in haarwerken, over verschil in levensduur en draagcomfort. Jij bepaalt de richting, ik adviseer en begeleid je hierin. Ik ben altijd opzoek naar nog mooier en nog betere haarwerken of haarstukken. Zo heb ik een enorme voorliefde voor het mooiste en dunste haar wat er is; Europees haar. Dit is het meest echt, voelt zacht aan, het is soepel en luchtig en lijkt het meest op ons oorspronkelijke haar. En, niet onbelangrijk, het blijft lang mooi! Ik wil mijn klanten ontzorgen in hun zoektocht naar mooi haar. Zo kan jij weer stralen en jezelf zijn! Hier geniet ik van!

Vragen over je eigen haarwerk of heb je te maken met haarverlies? Dan mag je altijd contact met me opnemen