Hoe ga ik te werk?

Intake

Met een kop koffie of thee maken we eerst kennis met elkaar. Ik snap je haarverlies of dunnerwordende haar. Of je nu een vorm van Alopecia hebt, haarverlies door chemo of medicatie of een andere vorm van haarverlies of dunnerwordend haar, ik ben er bekend mee.

We hebben het over je wensen met betrekking tot je haar en of haarwerkje. We bespreken samen je gewenste haarkleur, de haarlengte en ik meet je hoofdmaten op. Je krijgt advies van me wat de mogelijkheden zijn voor een haaropvulling of een haarwerk. Je krijgt uitleg over de verschillen in haarkwaliteiten en de bijbehorende voor- en nadelen. Hierbij streef ik naar langdurig mooie haartoevoegingen of haarwerken waar je lang plezier van gaat hebben en met een hoog draagcomfort.

En we bespreken de vervolgstappen. Dit advies is gratis.

Haarwerken of haarstukken passen

Bij de tweede afspraak gaan we haarwerken of haarstukken passen. Ik verzamel ze speciaal voor jou, ik haal ze uit binnen- en buitenland. Als het nodig is reserveren we het haarwerk of haarstuk voor je tot het moment je het echt nodig hebt. Maar je kan het ook direct meenemen als je dat wilt. Mocht het nodig zijn gaan we je nieuwe haarwerkje direct in model knippen en mooi stijlen zodat je met stralend haar naar huis kan.

Je krijgt uitgebreid onderhoudsadvies hoe je je haarwerkje of haarstukje mooi houdt.

Service en nazorg

Is er iets met je haaroplossing of ben je ergens onzeker over dan kan je me altijd eenvoudig via WhatsApp om advies vragen. Wil je je haar van je haarwerk of je haarstuk nog wat knippen Whatsapp gerust. Dan plannen we een afspraak in.

Afspraak maken?

Een eerste afspraak naar een goed haarwerk of haarstuk maak je eenvoudig via het contactformulier of via Whatsapp naar telefoonnummer 06-24153241. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik wil graag een afspraak maken