News

Nieuwe collega

Door januari 3, 2019 februari 12th, 2019 No Comments

Wij zijn een Mediceuticals gecertifieerde salon en hebben veel kennis van de hoofdhuid. Hiernaast hebben we vele producttrainingen doorlopen om mensen met hoofdhuidproblematieken te begeleiden naar herstel of verlichting van de klachten. Bij hoofdhuidproblematieken kunt u denken aan klachten als jeuk, schilfering, roos, haarverlies, dunnerwordend haar en andere ongemakken op de hoofdhuid.

Sinds kort hebben we er een collega bij; Mireille. Zij staat voor u klaar voor deskundig advies en behandeling bij hoofdhuidklachten. Met behulp van onze Mediscope, dit apparaat vergroot tot 200x de hoofdhuid, wordt uw hoofdhuid bekeken. U ontvangt een persoonlijk behandeladvies en ondersteunt u naar herstel of verlichting van de klachten.

Even voorstellen
“Mijn naam is Mireille, 44 jaar. Ik ben al 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste/huidtherapeute. In 2013 heb ik een haarwerk gedragen nadat ik mijn haar verloor door chemotherapie. Hier ben ik gelukkig van hersteld. Ik heb me verder gespecialiseerd in hoofdhuidproblematieken. Wat mijn kennis over de huid (het grootste orgaan van ons lichaam) compleet maakt! Heel veel mensen hebben last van de hoofdhuid. Denk aan klachten als eczeem, roos, haaruitval, psoriasis, etc. De schaamte is vaak groot. Men loopt over het algemeen lang rond met deze klachten. Er is vaak ook al van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Ik kan u bij uw hoofdhuidklachten helpen en adviseren hoe te handelen. Hiermee kunt u de klachten onder controle te krijgen en vaak zelfs helemaal laten verdwijnen.”

Goed te weten!
We werken, ivm de privacy, enkel op afspraak op onze locatie in Brielle.

Afspraak inplannen?
Dan kan eenvoudig door uw gegevens achter te laten op ons contactformulier. Of door te bellen naar 06-24153241 (ook Whatsapp)