Haaranalyse

Om een goed beeld te krijgen van je hoofdhuid en de conditie van je haar, voeren wij scope analyses uit. De uitkomst van het onderzoek, in combinatie met constateringen van de klant, zorgen ervoor dat wij direct een goed advies kunnen geven. Wij adviseren producten van Mediceuticals die de klachten kunnen verminderen en/of oplossen. Met een scope wordt uw hoofdhuid 200 keer vergroot. Hierdoor kunnen wij goed zien hoe het met de hoofdhuid en haren gesteld is.

Scope

Voordat we met de scopeanalyse beginnen worden jouw haarconditie en de daarbij behorende haarproblemen eerst uitvoerig besproken. Met de scope kijken wij voornamelijk naar de talgproductie, zweetklieren, huidproblemen en de conditie van de bloedvaten. Daarnaast wordt de kwaliteit van uw haarzakjes gemeten. Bij een gezonde hoofdhuid is de doorbloeding te zien. De hoofdhuid is dan rood roze gekleurd. Wanneer de hoofdhuid verstikt is door overmatige talgproductie zie je alleen witte bloedvaten. Ook kun je op het scherm zien of er wel voedingsstoffen worden opgenomen door het haar.

Direct advies

Het onderzoek met de scope zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgen van de hoofdhuid en of de aandoening. De uitkomst van het onderzoek, in combinatie met constateringen van de klant, zorgen ervoor dat wij direct een goed advies kunnen geven. Aan de hand van de uitslag van de analyse geven wij je advies over een eventueel te volgen behandeling en producten voor thuisgebruik.

Het hoofdhuidonderzoek (30 min.) kost 15 euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van 2 producten.

Maak direct een afspraak!