Mireille,
de specialist

Onze collega Mireille staat voor u klaar voor deskundig advies en behandeling bij hoofdhuidklachten. Met behulp van onze Mediscope, dit apparaat vergroot tot 200x de hoofdhuid, wordt uw hoofdhuid bekeken. U ontvangt een persoonlijk behandeladvies en ondersteunt u naar herstel of verlichting van de klachten.

Even voorstellen

“Mijn naam is Mireille, 44 jaar. Ik ben al 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste/huidtherapeute. In 2013 heb ik een haarwerk gedragen nadat ik mijn haar verloor door chemotherapie. Hier ben ik gelukkig van hersteld. Ik heb me verder gespecialiseerd in hoofdhuidproblematieken. Wat mijn kennis over de huid (het grootste orgaan van ons lichaam) compleet maakt! Heel veel mensen hebben last van de hoofdhuid. Denk aan klachten als eczeem, roos, haaruitval, psoriasis, etc. De schaamte is vaak groot. Men loopt over het algemeen lang rond met deze klachten. Er is vaak ook al van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Ik kan u bij uw hoofdhuidklachten helpen en adviseren hoe te handelen. Hiermee kunt u de klachten onder controle te krijgen en vaak zelfs helemaal laten verdwijnen.”

Goed om te weten!

We werken, ivm de privacy, enkel op afspraak op onze locatie in Brielle.

Afspraak inplannen?

Dan kan eenvoudig door uw gegevens achter te laten op ons contactformulier. Of door te bellen naar 06-24153241 (ook Whatsapp)

mireille